Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJAL IZ PODGORICE
Povratak na članak

Krvavi kokainski rat u Crnoj Gori uzima svoje žrtve diljem Europe

Država je bila nemoćna da ih zaštiti, iako je njihov “grijeh” bilo jedino to što su se našli na pogrešnom mjestu. Nemoćna je i da članovima zaraćenih klanova stane na kraj, dokaže krivična djela za koja ih operativno vezuje, ali i da im oduzme milijune eura vrijednu imovinu koju imaju u Crnoj Gori.

Komentari 4

SM
san.martino
08:35 21.01.2020.

Nije mi jasno kako narod trpi godinama taj teror i ne organizira se kad zna da od policije nema vajde!? Kako im turisti uopce dolaze!?

VL
IV
ivanbalic
03:38 21.01.2020.

Treba maknuti,samo glavnog mafijasa,a zna se koje on,zasto se isti covjek vec 30 godina bira za presjednika te vukohebine?

VL
CI
cigo1983
21:37 20.01.2020.

Ma sklanjajte civile koliko god je moguce,a njih pustite da to rjesavaju junacki kako su i zapoceli!!!

VL
Avatar Forte
Forte
14:05 21.01.2020.

Mafija Boss Milo Djukanovic , Crna Gora ista kao Kosovo drzava koja se odrzava na narko biznisu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.