Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS ĆE SE ISKRCATI HRVATI
Povratak na članak

Kruzer je drugo najveće žarište nakon Wuhana: Ostavili zdrave putnike zajedno sa zaraženima

Zabranjeno nam je izlaziti iz kabine. Vrata smijemo otvarati samo kad nam donose obroke, tri puta na dan. Član posade doda pladanj, mi preuzmemo i poslije se vrati po njega. Baš kao u zatvoru.

Komentari 6

DU
Deleted user
08:41 01.03.2020.

Svi se digli kriviti političare, kompanije poput vlasnika Diamond Princess a nitko ne govori o Kinezima i činjenici da ce uništiti cijeli svijet. Gotovo Svaka viroza dolazi iz Kine i nastaje zato sto žive zajedno ili u losim higijenskim uvjetima i uistinu svinja i ostalih životinja. Koriste ljudski izmet kao djubrivo i jos puno toga rade sto izaziva ovakve zaraze.

VL
DH
dalibor.hren
07:58 01.03.2020.

Više ljudi pogine u glupim prometnim nesrećama!

VL
PV
prcko.vita
08:12 01.03.2020.

Dok sam govorio kupite na vrijeme maskice svi su se smijali, maskica naravno više nema za kupiti. Sada kada govorim kupite zalihe hrane i lijekova i pića za barem 3 mjeseca opet se svi smiju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.