Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF HZJZ-A
Povratak na članak

Krunoslav Capak: 'Roditelji, pošaljite svoju djecu u škole, sigurnost je maksimalna'

Umirujuću poruku ravnatelj HZJZ-a uputio je i svima koji su zabrinuti da bi dolazak turista u ljetnim mjesecima mogao izazvati novi val zaraze.

Komentari 3

VL
vlatx
15:35 23.05.2020.

U redu, epidemiološki gledano stojimo odlično. Zašto onda imamo toliko "preporuka" od HZJZ-a za škole? Čemu sve te "igrarije" i mijenjanja mišljenja svakih par sati uz nadopune predloženih mjera? Što s onim školama koje se neće moći pridržavati svih propisanih mjera zbog velikog broja učenika u razredima? Hoćete li kažnjavati ravnateljicu, učiteljicu i sve ostale "sitne" ljude zbog nečije tuđe nesposobnosti? Zašto se nisu u školu vratili osmaši i završni srednji razredi? Njima je važnija ocjena nego ovim malima!! Što je sa upisima u srednju i na gfakultet? Još veća zbrka. Trebali bi novinari i televizija biti ispred svake OŠ i vrtića u ponedjeljak da se vidi na licu mjesta kakva će to zbrka biti.

VL
DJ
djjjuka
23:40 22.05.2020.

gledam ga uvik na tv. nikad mi nije jasno u sto on gleda. sve mislim da mu se severina nije skinula

VL
ZD
Zdravoseljački
09:07 23.05.2020.

Nije nikad ni bio problem, zato jer se bolesti ne šire virusima. Virusi nisu živi organizmi, nemaju DNK, to su otpadni dijelovi zatrovanih stanica tako da se ne prenose nikakve zaraze kapljičnim putem. Obratite pažnju na zdravu prehranu bez zatrovanih aditiva, pesticida, GMO porijekla, bez hormona i antibiotika i bit ćete zdravi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.