Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na sjeveru
Povratak na članak

Krumpir je obilato rodio, firme rade i izvoze, čekaju se turisti iz Amerike, a i ta korona će proći

Najsjevernija i najmanja hrvatska županija našla se pri vrhu po broju oboljelih. Zabrinutost je iskazao i Krunoslav Capak. Ali živjeti se mora. Međimurci bi rekli da život teče normalno, “koroni ftruc” – koroni u inat

Komentari 5

PA
Palms
12:41 15.11.2020.

Kaže capak korona se prenosi i teniskom lopticom,pa se ne smije u balon.A da probamo s krumpirima igrat dok ne prodje .

VL
DU
Deleted user
16:22 15.11.2020.

Drago mi je da sam Međimurka i lijepo je pročitati ovakav tekst o marljivim ljudima Međimurja. Novinaru, gosp. Ivici Betiju, palac gore. I što je najvažnije, sve izneseno je istina. Međimurje se dosta izgradilo vlastitim sredstvima, čak se i bolnica izgradila samodoprinosima. Međimurci su savjesni ljudi, što potvrđuje i kupnja respiratora za bolnicu, gdje se uključila Županija i gradovi Čakovec i Prelog, kao i mnogi poduzetnici. Hvala vrijedan potez.

VL
NE
nešperlin
13:43 15.11.2020.

Međimurci su klasa optimist

VL
DU
Deleted user
12:41 15.11.2020.

zar se preradom krumpira ne dobije škrob a škrob se koristi u destilerijama alkohola

VL
RU
Rubikon
14:16 15.11.2020.

5kn za kilu pa 4 je Ličko koji je ipak klasa iznad

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.