Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proizvođačima sve gore
Povratak na članak

Krumpir je 'na akciji' već za berbe, to nas uništava

Mesarić: Kupci kažu da ne smije naš krumpir biti skuplji nego njemački ili francuski, a mi ulažemo 40 posto više u proizvodnju

Komentari 6

PE
pemulin
22:51 11.08.2016.

Ja sam u njemačkoj ,i cijena krumpira trenutno je oko 1 eur, što je čini mi se previsoka cijena ,poslije to padne na oko 0,30 i tako bude kroz cijelu godinu, ali je plaća u njemačkoj veća ,nego kod nas od tri -do četiri puta. kad dođem kod nas ,ide mi na živce ,kad kupim krumpir ,i pakiranje naše hrvatsko ,a kad bolje pročitaš ,uvoz iz egipta. Bože dragi ,mi stvarno ništa ne znamo. Svoje uništavamo sa uvozom, gubimo radna mjesta,upravo zbog uvoza. Ima li itko pametan i ODLUČAN ,DA KAŽE (MORAM U ORIGINALU REĆ) DOSTA JE BILO SRANJA, OD DANAS VIŠE NEĆEMO NAOPAKO. Čuvajte radna mjesta svojim ljudima ,jer sa uvozom ,vi čuvate radna mjesta ,te zemlje ,iz koje ste uvezli robu, Opametimo se više jednom ,za svagda

VL
NE
Neo001
22:42 11.08.2016.

Za neke je ponekad teško prihvatiti tržišnu utakmicu, a zna se da su brojni beličanci pravi kulaki. Ako je dobar urod, normalno je da je cijena niža, jer sa velikom količinom dobivaju više novaca.

VL
LI
lika64
06:46 12.08.2016.

Vodan krumpir tako da je i ta cijena visoka. Normalno da je Lički daleko u kvaliteti ispred, zaštićen i skuplji. Naravno i daleko ukusniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.