Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasno na kaptolu

Kroz Nadbiskupiju izbušio zid pa ukrao zlato iz Rodićeve radionice

nadbiskupija
Petar Glebov
20.03.2012.
u 11:38

Kradljivac je izbušio rupu na zidu tvrtke Komedija pa nastavio prema radionici tvrtke Rodić. Obje se nalaze u prostorijama u vlasništvu Nadbiskupije

Čak dvije rupe u zidovima izbušio je uporni i domišljati kradljivac tijekom vikenda kako bi se domogao nakita i zlata koje trenutačno na tržištu plemenitih metala postiže odličnu cijenu. Nepoznati počinitelj najprije je napravio mali otvor na zidu tvrtke Komedija na zagrebačkom Kaptolu, koja se nalazi u prostorijama u vlasništvu Nadbiskupije te nastavio do zida koji ostavni prostor te tvrtke dijeli od radionice plemenitih metala i nakita tvrtke Rodić.

Kradljivac je pobjegao, a materijalna šteta još se utvrđuje.

 

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:43 20.03.2012.

ma neka je nije pogoden neki puki siromah pa nece ni osjetiti u novcaniku, tragedija bi bila da je pokrao zlato nekom siromahu

AN
AnaB1982
12:29 20.03.2012.

e vidiš ovo je već domišljatost i dobro planiranje...ulovili ga budete nikad, ak će i dalje bit pametan ;)

CH
chemica
13:42 20.03.2012.

Žao mi Janjevca. Evo, prerezat ću žile od prevelike tuge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije