Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epilog potjere

Kroz granice je jurio napušen travom, a nema ni vozačku

fabia, slovak  (1)
Tomislav Miletić/Pixsell
24.07.2012.
u 12:53

Plava Škoda koju je vozio ukradena je 15. srpnja u slovačkoj Nitri, mjestu u kojemu Slovak živi i odakle se zaputio u ludu vožnju dugačku više od 600 km

Slovaku Michalu K. (22) koji je u nedjelju navečer bježao hrvatskoj policiji više od 140 kilometara u urinu i krvi pronađeni su tragovi marihuane, a utvrđeno je da nema ni vozačku dozvolu.

Plava Škoda koju je vozio ukradena je 15. srpnja u slovačkoj Nitri, mjestu u kojemu Slovak živi i odakle se zaputio u ludu vožnju dugačku više od 600 kilometara, kroz čak tri europske države.

Mađarska policija uočila je Slovaka pokraj jezera Balaton i pokušala ga je zaustaviti, no neuspješno.

U pretrazi automobila koji je vozio nije pronađeno ništa ilegalno. Slovaku je određen pritvor u kojemu može ostati do 15 dana, a u međuvremenu će protiv njega biti podnesena kaznena prijava. 

Lovilo ga sedam policijskih patrola
Čak 140 kilometara projurio je kroz Hrvatsku 22-godišnji Slovak Michal K. prije nego što je izletio s ceste nakon što se bez zaustavljanja probio kroz drugi granični prijelaz!

Prvo je projurio kroz granični prijelaz Goričan, a potom nastavio voziti prema Svetoj Heleni u Škodi slovačkih registarskih oznaka. Čak 140 kilometara do graničnog prijelaza Bregana vozača nitko nije uspio zaustaviti.

Pratilo ga je čak sedam policijskih patrola dajući mu znakove da se zaustavi što je Slovak ignorirao te je nastavio obilaznicom u smjeru Bregane.

Kada je došao do graničnog prijelaza Bregana oko 21 sat u nedjelju navečer, probio je rampu, okrznuo automobilom pješaka i tri automobila nakon čega je sletio s ceste pa je uhićen i vezan lisičinama.

>>Pogledajte video i rekonstrukciju jurnjave Mad Maxa iz Slovačke

Komentara 20

OB
-obrisani-
13:10 24.07.2012.

Da je bio napušen vjerojatno bi negdje stao i odspavo,prije bi reko da je bio pijan i to žestice!

SW
swimm
13:15 24.07.2012.

kazna barem 20 000 kn + zabrana u HR 3 god.

VI
VisAVis2
13:10 24.07.2012.

Još jedan seznacjonalistički članak koji vrvi netočnostima. Ako je bio pod utjecajem droga, posebno THT-a, onda on od nikoga ne bi bježao već bi mirno ležao napušen. Dakle, vjerovatnije je da je bio pod malim utjecajem alkohola (jer taj spoj stvara agresivnost i sl., za razliku od marihuane!). Drugo je pak pitanje, što su čokca uopće lovali. Vozio se slobodan i miran, u nikoga se nije dirao, što je i mađarska i hrvatrska policija glumila neke faktore i čokca proganjala. Ovakvo ponašanje policije spram čokcove slobode i dovodi do toga da tipovima pukne film pa se događaju stvari kao u Norveškoj ili pred neki dan u Coloradu. Puka tip, puka sto posto, dosta je već i meni već da nepismeni policajci glume silu, a u osvnovi služe i dobri su samo za zaštitu pederskih parada (za par ijad kuna mjesećno, bijede nad bijedama, a uvijek su u miliciji i bila sirotinja i bijeda bez obzira na državu i društvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije