Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od samog početka
Povratak na članak

Kronologija koronakrize u Hrvatskoj: U samo nekoliko mjeseci uzdrmala je gospodarstvo

U drugoj polovici ožujka u Hrvatskoj se otkazuju svi javni događaji i okupljanja, a Vlada i Sabor donose prvi paket mjera za pomoć gospodarstvu, dok HNB na različite načine podržava likvidnost financijskog sustava.

Komentari 2

Avatar EtTore
EtTore
21:29 21.06.2020.

Gospodarstvo je bankrott ovog lita! Sorry! Ali, tako ce biti! Sezona PROPALA!

VL
BA
Barbasmora
10:32 31.05.2020.

Hmmm...koje to gospodarstvo? Aaaa...mislite ono od druge ili trece najsiromasnije države EU! Sreca sto nismo razvijena država sa normalnim gospodarstvom! Koliko bi tek onda imali štete!! Tako ono malo gospodarstva malo vridi u odnosu na EU i sa par milijardi € pomoci od EU mozemo izgraditi jos jace gospodarstvo od onog sto smo prije krize nazivali "gospodarstvo"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.