Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Krokodil pojeo dječaka (7) dok je otac gledao

krokodil
Foto: Screenshot Youtube
1/2
21.05.2015.
u 00:03

Za Manuelom Abrahamom pokrenuta je potraga, no do noći nije pronađen nijedan trag

Teško da ima išta gore za čovjeka nego kada gleda kako mu dijete umire. Upravo to dogodilo se jednom Meksikancu kojemu je krokodil pred očima pojeo 7-godišnjeg sina Manuela Abrahama.

Kako prenosi Daily Mail, dječaku je balon s kojim se igrao završio u rijeci. Dječak ga je otišao uzeti, a u tom trenutku krokodil je izronio iz vode, uhvatio dječaka ustima i povukao ga ispod vode.

Za Manuelom Abrahamom pokrenuta je potraga, no do noći nije pronađen nijedan trag. Ministarstvo okoliša naredilo je da se isperu utrobe svih krokodila na području kako bi se utvrdilo ima li u njima ostataka dječaka.

 

>> Gledala je fotografije iz djetinjstva pa se šokirala kad je vidjela ovo

>> Šokirala se kad je otkrila što se krije iza zrcala u WC-u kluba

Komentara 5

TH
than
02:37 21.05.2015.

Tuzna sudbina... Poanta .... Uvijek prati gdje je dijete. Sto je mladje manje je svjesno moguce opasnoti, a sto je starije sve vise razgovaraj s njime.

Avatar panslavija
panslavija
12:33 21.05.2015.

Dones'te mu vola pecenooog...

SE
Sejo
13:06 21.05.2015.

Trebamo im ponuditi razmjenu turista,Nek oni posalju svoje mujahedine na odmor ovdje a mi njima nase parlamentarce i onda ih pohvatamo a oni nek nam ne vracaju ove nase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije