Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Krleža nikad nije bio Jugoslaven nego protivnik ‘zajedničke istorije’

Dubrovački gradonačelnik pokazao predsjednicima i premijerima kako se ponaša hrvatski domoljub

Komentari 16

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
12:02 02.09.2017.

Radi se o rezimskom knjizevniku, na stranu talent kad je s njim sluzio rezimu. Rezimu koji je bio zlocinacki. Ma na stranu i sluzenje zlocinackom rezimu ono sto mi smeta kod Krleze sad cu napisati. Smeta mi sto mu je zivot spasio izvijesni Mile a kad je on imao priliku vratiti uslugu to nije ucinio. Ma idem jos dalje nek nije spasio njega iako on njega je, ali kako je mogao dopustiti silovanje njegove maloljetne cerke na kraju su nesretnoj djevojcu antifasistkinje izvadile herc.

VL
JW
Jim West
20:59 02.09.2017.

Kritika Crkve je verbalni delikt, kaže Milan. Reći HDZ lopovi, zaraditi prijavu jer se to ne smije reći, e, to nije delikt. Trebalo je čovjeka deportirati na Goli otok. A priču zamagliti lupetanjem o Istri. Mile, Mile, neće ići.

VL
DJ
djakputnik
16:25 02.09.2017.

Dok je Tuđman bio živ, misli Milana Ivkošića su još nešto i značile. No, danas, ...

VL
BO
bognar
16:31 02.09.2017.

Prijatelj zlocinca dobar.......koje sprdacine. Zato nam i je tako sve same krljeze oko nas

VL
DU
Deleted user
21:15 02.09.2017.

Krleza je takav velikan hrvatske knjizevnosti da mu autor ovog teksta ne bi bio dostojan ni kavu donositi. No Ivkosic zna valjda bolje i od samog Krleze sto je Krleza bio. VL ajde angazirajte nekoga tko ce pisati o novim dotignucima u svijetu tehnologije a ne o da vam clanke pisu ljudi koji se ne mogu odmaknuti od Tita, partizana, ustasa, Bosne, Stepinca i eto Krleze jer se nalazio sa Titom. Uzasno dosadno.

VL
DU
Deleted user
12:24 02.09.2017.

Krleža a i ostli umjetnici su većinom neborbeni sektor , ne bi se oni šteli mešat ., a i tak nnigdar ni bilo da nekak ni bilo ...

VL
Avatar marengoo
marengoo
12:32 02.09.2017.

Obozavam stiva od ovog gospodina... Ovaj ce na kraju krajeva ubijediti ove (priglupe) narodne mase na "Vecernjem listu" kak su u biti Tito i Pavelic bili sasvim nesto drugo.. Tito ustasa a Pavelic antifasista... Meni zaista nije jasno da netko moze sa ovakvom isrivljenom i izvitoperenom mastom postati zurnalist... Jadne li su novine gdje ti nesto skrabas...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.