Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pilot-projekt stambene zadruge
Povratak na članak

Križevci prvi uvode 'priuštivo' stanovanje: Zgrada bi višak energije prodavala, a 'režija' praktički ne bi bilo

Zgrada bi sama proizvodila energiju i prodavala viškove

Komentari 3

LA
like_a_boss
13:26 05.05.2018.

Ne može. Neće dati hdz i vrdoljak. Taj sektor je vrdoljakov. Tu se kradu milijarde. Mislite da bi vrdoljak lopov dao nekome da mu uzme zlatnu koku? Hdz je za šaku glasova prodao hrvatsku lopovima i profi manjincima. Sada su svi veliki desničari i domoljubi u hdz-u, kujice anemičnom dezerteru...

VL
PA
pan-am
12:41 05.05.2018.

A to će se desit kad mravima uvedu internet .

VL
NE
Nepokolebljiv
17:08 05.05.2018.

Balkanistanci otrijeznite se! Te pomodarske igrarije s ekoloskom energijom su ekonomski neisplative! To je samo za bogate koji imaju novaca za brisati pokakanu riticu pa da sami sebe tapsaju po ramenu i govore si: Danas si spasio svemir!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.