Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Križevci: Poginuo dok je gurao tačke

hitna pomoć
Arhiva VL
27.10.2009.
u 17:50

Do nesreće je došlo kad je na neosvjetljenom dijelu ceste sa sporednog poljskog puta. Rašić pretrčavao kolnik gurajući tačke. Od siline udara ostao je na mjestu mrtav

Stjepan Rašić (57) iz Ledine s područja Vrbovca poginuo je večeras oko 18 sati na cesti između Malog Ravena i Bojnikovca na državnoj cesti D-41 Zagreb-Koprivnica kad je na njega naletio kombi vozilom marke Renault zagrebačkih oznaka I.M. iz Vrbovca. Do nesreće je došlo kad je na neosvjetljenom dijelu ceste sa sporednog poljskog puta

Rašić pretrčavao kolnik gurajući tačke. Od siline udara ostao je na mjestu mrtav. Zbog policijskog očevida promet je na tom dijelu ceste bio zatvoren.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije