Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Belani

Križevački rocker snimio videospot uz pomoć apsolvenata

\'screenshot prvog sluzbenog spota mladog krizevackog kantautora Luke Belanija, za pjesmu Guarded By Angels, s albuma B Side of my Mind, presnimio Sergej Novosel\'
Presnimio: Sergej Novosel
12.05.2010.
u 17:30

Za svoj prvi profesionalni videouradak Križevčanin je već zaradio pohvale na Youtubeu, a prvi album promovira po klubovima

Križevački kantautor Luka Belani (24) nastavlja s promocijom svojeg stvaralaštva na domaćoj rock sceni. Ovih dana tako je doživio i TV predstavljanje svojeg spota za pjesmu Guarded By Angels, uspješnicu koja već mjesecima ne silazi s top-liste Otvorenog radija i Hrvatskog radija. Ovaj spot prvi je Belanijev "official video", odnosno uradak sniman s profesionalnom opremom i montiran stručno. Za spot su zaslužni apsolventi Akademije dramskih umjetnosti - redatelj je David Kapac, snimatelj Sven Mihaljević, a montažer Frano Homen, Belanijev dugogodišnji križevački prijatelj i bubnjar u pratećem bendu.

U prilogu trajanja 2.50 minuta prikazano je kako Belani hoda i svira gitaru po zagrebačkim ulicama, kadrovi nastupa iz zagrebačkog Purgeraja i križevačkog Kluba kulture, a tako složen video je već "zaradio" i pohvale na Youtubeu. Luka Belani svoj album B-Side of My Mind predstavlja angažiranim nastupima u hrvatskim klubovima, u čemu mu svesrdno pomažu i Homen, Dino Mandić i Ivan Đelmić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije