Naslovnica Vijesti Crna kronika

Krivotvorio platne liste da bi mogao podići kredit

Muškarac (49) je kao zaposlenik gradskog poduzeća u zasad neutvrđeno vrijeme, izradio krivotvorene platne liste za srpanj, kolovoz i rujan 2019. godine koje je zatim sam ovjerio žigom poduzeća
09. studenoga 2019. u 16:35 8 komentara 2691 prikaza
kune
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Policijska uprava zagrebačka je u subotu izvijestila da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom kojeg sumnjiči da je kao kao zaposlenik gradskog poduzeća u zasad neutvrđeno vrijeme, izradio krivotvorene platne liste za srpanj, kolovoz i rujan 2019. godine koje je zatim sam ovjerio žigom poduzeća i to sve s namjerom podizanja kredita u banci.

računalo Nasjeo Novi slučaj prijevare na internetu: Uplatio mu 900 kuna za realizaciju kredita

Nakon što je krivotvorio platne liste, 15. rujna 2019. godine je  u kreditnoj ustanovi lažnim prikazivanjem činjenica da je riječ o originalnog dokumentaciji njegovog poslodavca doveo u zabludu zaposlenicu s namjerom realiziranja kredita u njegovu koristi. 

Nakon što je potrebna dokumentacija dostavljena banci kredit nije realiziran budući da su zaposlenici banke posumnjali u ispravnost priložene dokumentacije.

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
 • batva11:

  Ovaj je stvarno naivan kad je htio prevariti najveće lihvare i prevarante .

 • Avatar blustar
  blustar:

  Kakva je to demokracija i pravda da političari smiju a običan čovjek ne može krast ? Pa da čitav život krade ne može napravit štetu kakvu je Todorić napravio ?

 • Zolta:

  Pa čovjek nije ništa ukra, a vjerojatno ima prihod sa strane za povračanje ovećeg kredita koji bi dobio ?