Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLIJAO OSJEČANIN

Krivotvorio papire za status ratnog invalida

Ilustracija
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
28.02.2020.
u 13:54

Stekao protupravnu imovinsku korist od više desetaka tisuća kuna

Policija sumnjiči 66-godišnjeg Osječanina da je krivotvorio dokumentaciju kako bi izborio status ratnog vojnog invalida. Kazneno je prijavljen za prijevaru.

– Temeljem krivotvorene medicinske dokumentacije tijekom priznavanja statusa hrvatskog ratnog vojnog invalida 66-godišnjak je ostvario prava koja mu ne pripadaju. Na ime osobne invalidnine stekao je protupravnu imovinsku korist u iznosu od više desetaka tisuća kuna – izvijestila je PU osječko-baranjska.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
14:23 28.02.2020.

Braniteljske povlastice najlakše je krivotvoriti, ljudi koji rade na povlasticama vole primati mito i to je njihov način života, kada te ulove da si lažni branitelj nema apsolutno nikakvih sankcija, eto Kujundžiću su dokazali da je lažni branitelj i nikome ništa, svima oduzeti povlastice, ono 30 godina ste primali povlastice za svoje zalaganje, da li je više dosta?

DU
Deleted user
17:06 28.02.2020.

Grozno. Ovi kršni momci izlazeći iz onih velikih crnih limuzina s oznakom invalida samo da ne plate parking ili da koji korak manje naprave. Sram ih bilo. Treba ih kazniti novčano i radom za dobrobit zajednice, npr. pomaganje u domu za osobe s invaliditetom s posebnim potrebama. Svi oni se zaklinju u svoju čast i domovinu, ti isti galamđije siju mržnju po internetu itd. Da takvima su ti slični.

DU
dugonja66
17:58 28.02.2020.

i ja sam hrvatski branitelj i posteno radim i ne trazim ivalidninu kao ti da nas je toliko bilo u ratu rat bi trajao dva mjeseca a sada se sepure sa nasim novcem sramot od drzave neka idu raditi 90 posto su radno sposobni ali to je hdz ovo biracko tjelo na tome zive i pljackaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije