Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENA (38) IZ UMAGA

Krivotvorila diplomu pa radila kao logoped u vrtiću i školi!

dijete,vrtić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
16.06.2014.
u 14:34

Uz to što je radila u vrtiću i u školi, 38-godišnjakinja je usluge logopeda, uz novčanu naknadu, pružala i u svom domu na području Umaga

Umaška i bujska policija dovršile su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom s područja Umaga zbog sumnje da je počinila kaznena djela krivotvorenja isprava, nadriliječništva i ovjeravanja neistinitog sadržaja.

Ženu se sumnjiči, potvrđuje istarska policija, da je u Italiji pribavila krivotvorenu diplomu fakulteta u Padovi, na osnovi koje je sklopila ugovore od djelu te je od 2005. godine, u jednom dječjem vrtiću na bujskom području i u jednoj osnovnoj školi na umaškom području, obavljala poslove logopeda.

Osim što je radila u vrtiću i u školi, 38-godišnjakinja je usluge logopeda, uz novčanu naknadu, pružala i u svom domu na području Umaga. Također se sumnjiči i da je počinila kazneno djelo ovjeravanja neistinitog sadržaja, s obzirom na to da je u listopadu 2013. godine u javnobilježničkom uredu u Novigradu ovjerila navedenu krivotvorenu diplomu.  

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, 13. lipnja u poslijepodnevnim satima, 38-godišnjakinja je privedena u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

>>Holdingova pravnica nikad nije diplomirala, zapela je na 3. godini

Komentara 4

SA
sator
17:39 16.06.2014.

Dali ta žena ima ime i prezime????

DU
Deleted user
15:03 16.06.2014.

Pa kad može ministrica što ne bi i drugi?

KR
KristinaH
18:40 16.06.2014.

To je u Italiji "normalna" stvar tako da nije za sablaznjavati se. Ovdje idu toliko daleko da krivotvore i diplome stomarologa! Doticna na srecu nije mogla napraviti prevelike stete no sampoprozvani zubar je vec druga stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije