Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE BITI I JOŠ GORE
Povratak na članak

Upozorenje WHO-a: 'Amnezija' nas može dovesti do nove pandemije

Ako nastavimo zanemarivati što novi i opasni patogeni mogu učiniti našoj civilizaciji, onda ćemo vjerojatno ponovno iskusiti isto ili gore još za naših života, rekao je stručnjak za izvanredna stanja

Komentari 3

DU
Deleted user
09:44 01.12.2020.

Koji su to kriminalci.....

VL
PL
@ploto@
07:07 01.12.2020.

Na čelu WHO izvjesni Tedross,sumnjivi tip kojeg je ustoličila korporativna mafija na čelu sa Gatesom.Potpuno su kontaminirali nešto što se zove globalno zdravstvo sa privatnim interesima.Ovo upozorenje se odnosi na nove viruse i pandemije koje drže u pripremi,a poanta je obvezno cijepljenje za sve da bi se zadovoljii njihovi financijski apetiti. Zapamtite,cjepiva se uzimaju na vlastitu odgovornost.Cjepiva su kratkoročno "sigurna ",a dugoročno,drži vodu dok majstori odu.Njima profit,a vama mogući neželjeni popratni efekti uz bolesti koje ih prate.

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
05:00 01.12.2020.

civilizaciju može samo čovjek uništiti i to se odavno zna koja vrsta ljudi a to je vidljivo jako već mjesecima koje vrste uništavaju civilizaciju i čovjeka i njegov život pretvara u pakao.. prema tome sve je ostalo samo iz šupljeg u prazno...nije nitko toliko tulav da ne kuži tko i što uništava ovu civilizaciju a i novo nam vrijeme to pokazuje sve više kaj je na pomolu...samo totalna budala ništ ne kuži danas...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.