Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viktor Orban govorio o stanju nacije
Povratak na članak

Kritike ga uopće ne muče – 'Najmanje ste slobodna članica EU'

Na jučerašnjem govoru o stanju nacije premijer je predložio mjere za demografsku obnovu Mađarske.

Komentari 21

Avatar BilanMandić
BilanMandić
14:21 11.02.2019.

Bravo Orban! Bravo Magyar!

VL
LU
luksa
15:44 11.02.2019.

Čudno, tip govori u obračanju naciji o 1. Ekonomiji 2. Demografskom oporavku, a gdje je tu fašizacija, antifašizam slobode razne.....Nije ni čudo da su iza nas.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:53 11.02.2019.

Nazalos bili smo ispred ove zemlje dva koplja! Sad se stvari promjenile. Orban gleda dobro svom narodu. Suraduje sa Rusima i zapadom ima petlju. Madarska je ipak stara zemlja tisucu godina. sta su Ameri za nekog ocjenuli slobode ili neslobode. Kako su Trancusku ocjenuli i Zute Prsluke nemaju za kave i polugladni. Jeli to demokracija sloboda i blagostanje.

VL
RE
reborn
11:27 11.02.2019.

"Daniel Bartha, šef jednog instituta iz Budimpešte" - niste naveli kojeg instituta, te na koji način svoj rad financira taj jedan institut... A da jeste, onda bi bilo jasno kako je mišljenje tog "šefa" vrlo pristrano i stoga nerelevantno za bilo kakvu ozbiljniju analizu.

VL
PL
@ploto@
22:51 11.02.2019.

Citat:"Amerikanci su prije upozoravali Orbana da ne gledaju blagonaklono na njegov tretman Srednjoeuropskog sveučilišta koje je osnovao George Soros, mađarski milijarder koji je česta meta kritike u toj zemlji".-Još jedna podvala kvazinovinara i soroševog političkog aktivista Brumeca.Ova američka Vlada naa čelu sa Trumpom ne vidi Soroša kao bilo što pozitivno.Nakon što je Soroš financirao Hillary Clinton te kordinirao 95% medija u vlasništvu neoliberalnih profašističkih korporacija koji su bili na strani Clinton,jasno je da ga sadašnja administracija ne podržava,baš kao što je čak i u Izraelu pod sadašnjom vladom,persona non grata.A koja je uopće svrha soroševog sveučilišta ??? Školovanje petokolonaških kadrova koji će raditi za interese njega i njihove lihvarske kabale kao kvazinovinar Brumec,a protiv svog naroda.Treba ga ispalit iz rakete na drugi planet,Taj ogavni i odvratni kriminalac koji misli da može okupirati i porobiti čirave narode sa svojom korupcijom i podzemnim van institucionalnim djelovanjem .Mađarima je bilo dosta patnje pod boljševičkim komunizmom u Sovjetskom Savezom,kojeg je također stvorila lihvarska kabala i neće više dozvoliti da ih podjarmljuju kojekakva belosvjetska bagra koja se obogatila štamapajući novac bez pokrića pa i da stotinu Pompea im dođe u posjet.

VL
PA
pappmisi
16:16 11.02.2019.

Ovaj Novinar Je Placenik , ovo je placeni clanak od strane Sorosa . Neka Americka civilna udruga je objavila koje su po njenim kriterijima slobodne a koje nisu slobodne zemlje !!!! Sada cemo se ravnati po njima !!! Ajd B... Odj... !!!

VL
DU
Deleted user
22:42 11.02.2019.

kako nisu slobodni pa nije budimpesta gdje se nesmije setati po gradu

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:18 12.02.2019.

kolika je stvarna sloboda estonije, litve i latvije, poljske, bugarske i rumunjske? nikakva, mala i zanemariva, za njih odlučuju drugi. mađar ima što za reći i to veli bez ustezanja.

VL
PL
@ploto@
22:38 11.02.2019.

Dino Brumec novinar aka politički aktivist perfidno ubacuje soroševe plaćene oglase.Pa ajmo redom.Citat :"– Orbanova vlada taj će posjet predstaviti kao pobjedu. Za SAD, Pompeov odlazak u tu zemlju prije svega je upozorenje koje signalizira američku nestrpljivost s Orbanom" – rekao je Daniel Bartha, šef jednog instituta iz Budimpešte. Tko je Daniel Bartha ? Dotični je Židov,direktor CEID ( Centre For Euro-Atlantic Integration And Democracy ).Tipična petokolonaška organizacija kakve osnivaju kabalistički lihvari.Ma pravi autentični Mađar !!! Pokraj skoro 10 milijuna Mađara baš nađete soroševog Židova i njegovo mišljenje uzmete u ime Mađara.Proziran si do bola.

VL
Avatar Foton
Foton
03:09 12.02.2019.

Za Trumpa Orban jos nekako i prezivljava, nakon Trumpa crno mu se pise. Ameri ne vole ovakove tipove, pa promijene rezim u takovim slucajevima. Nakon 50 godina Rusa, Madzari zasluzuju slobodu i blagostanje, a to je moguce samo preko EU i U S A.

VL
SA
samobalic
16:42 11.02.2019.

Orban nikkako nemoze svatiti,damu je 6 milijona drzavljana prebjeglo zauvjek u Njemacku,od ulaska u EU zajednicu,jer tajga brojka unistva,i ostavlja ruznu mrlju,na njegvu presjednicku karijeru i povjest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.