Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokački cvit 2011.

Kristina Pejaković najljepša je djevojka u narodnoj nošnji

šokački cvit
Zvonko Živković/VLM
05.03.2011.
u 09:03

Od 20 djevojaka prijavljenih na izbor najviše glasova putem Interneta dobila je Tena Zovak iz Županje.

ŽUPANJA – Za Šokački cvit 2011., najljepšu djevojku u narodnoj nošnji na 44. Šokačkom sijelu u Županji, proglašena je Kristina Pejaković iz Bizovca. Također odlukom stručne prosudbene komisije za prvu je pratilju izabrana Ana Ognjanović iz Županje a za drugu Ivana Vareševac iz Vrbanje.

Od 20 djevojaka prijavljenih na izbor najviše glasova putem Interneta dobila je Tena Zovak iz Županje.

Komentara 2

PE
pemica
11:59 05.03.2011.

Töje ponos Hrvatske a ne oni zagrebacki huligani koji razbijaju i urlaju , ina kraju mjeseca ispruze samo lijene ruke........

Avatar cro1com
cro1com
12:33 05.03.2011.

Samo jedna slika a kad se mgovori od nekom od kriminalaca 5 6 slika . Ako ista treba da se slika onda je to ovo ali ne u VL.??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije