Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava

Kristijana Stojanovića Kikija opet traže jer je hicem ranio mladića

kiki stojanović
Arhiva
12.05.2010.
u 09:32

Kristijan Stojanović Kiki, zbog pokušaja ubojstva Gorana Matijevića Surle s četiri hica u svibnju 2001. godine u restoranu na Bačvicama, bio je osuđen na tri godine zatvora.

SPLIT – Zbog ranjavanja Marinka M. (22) u narodnjačkom klubu Paganini na Mertojaku policija traga za Kristijanom Stojanovićem Kikijem (26).

Sumnjaju da ga je upravo on pogodio hicem iz pištolja u nogu, a na temelju iskaza svjedokinje. Marinko M. liječničku je pomoć potražio u subotu oko 6 sati, nakon čega su liječnici zvali policiju. Kristijan Stojanović Kiki, zbog pokušaja ubojstva Gorana Matijevića Surle s četiri hica u svibnju 2001. godine u restoranu na Bačvicama, bio je osuđen na tri godine zatvora.

Mjesec dana pošto je pušten iz pritvora, prijavljen je zbog tučnjave ispred trogirske diskoteke F1. U studenom 2004. godine sada pokojni Branko Čipčić ranio ga je hicem u stražnjicu u klubu na Zvončacu. Stojanović je osuđivan na pet godina zatvora i zbog preprodaje 607 grama heroina i 20 grama amfetamina.

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:59 12.05.2010.

znači za pokušaj ubojstva sa 4 hica 3g zatvora za posjedovanje preko pola kg heroina i njegovu preprodaju koji na ulici vrjedi cca 180000 do 200000kn da ga ne miksa 5g zatvora za jedan joint 3g zatvora pravna država nemaa što!znači sad kad ga uhvate mjesec dana istražnog i van opet nek ubija! treća sreća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije