Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNAJEMO

Kriminalističko istraživanje u varaždinskim Parkovima

parkovi
Marko Jurinec/PIXSELL
13.09.2013.
u 11:02

Za sad se ne zna zbog čega policija "češlja" Parkove, i policija i Državno odvjetništvo šute

U varaždinskom komunalcu Parkovi doista je, kao što je Večernji list već naznačio ovaj tjedan, bila policija - ne po prvi put (slučaj Ptiček). Iz Policijske uprave varaždinske to su nam i potvrdili. 
- Policijski službenici PU varaždinske, temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu, proveli su kriminalističko istraživanje. O rezultatima istraživanja posebnim je izvješćem obaviješteno ŽDO, te Vas molimo da se njima obratite za daljnje informacije - odgovor je policije, potpisan od Darka Jurčeca, načelnika Policijske uprave.

To su nam potvrdili i u Županijskom državnom odvjetništvu. 
- Točno je, dobili smo jednu prijavu, podnesak. Nakon što su poduzeti policijski izvidi dostavljeno nam je izvješće, dobili smo ga jučer - rekao nam je jučer Darko Galić, glasnogovornik odvjetništva. No više od toga u ovom je trenutku tajna, dodao je.

Nepostojeća funkcija?

Ima li to veze s nekim detaljom iz sporazuma o raskidu ugovora s bivšim direktorom i otpremninom, ili pak s usporednim postavljanjem novog direktora, o čemu je Večernjak opširno pisao, doznat će se uskoro. Jedini \"trag\" za sad je izjava Antuna Mišanovića, predsjednika Nadzornog odbora, koji nam je početkom tjedna na pitanje kako to da je novi direktor postavljen na nepostojeće mjesto \"zamjenika člana Uprave - direktor\", odvratio: \"Netko nas je zbog toga i tužio.\"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije