Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAMKA SPASA
Povratak na članak

Kriminalcima iz regije omiljena hrvatska putovnica: Neki dali za nju 26 tisuća eura

Tijekom jučerašnje policijske akcije uhićeni su policajci koji su iz policijskog sustava izdvajali osobe koje su pogodne za krađu identiteta, među kojima su nestali, ljudi za koje se vjerovalo da neće podnijeti zahtjev za izdavanjem putovnice, osobe odgovarajućeg fizičkog izgleda i slično.

Komentari 16

PO
portugisac
10:23 28.11.2019.

Mislim da takovi koji prodaju državne dokumente zaslužuju doživotnu robiju. Interesuje me da li su u tome ućestvovali Bajić i Cvitan kako pišu neki portal.

VL
LE
Levanto
09:56 28.11.2019.

I onda se čudimo, kako se voze auti od sto tisuca Eura., kako se prave kuce preko noci od milijune Eura. Nisu bili ludi kad su vam snage proglsili ZAKON O PORIJEKLU IMOVINE.

VL
ŽA
žalosnababanarikača
11:32 28.11.2019.

Zanimljivo je gledati mlade buduće vozače u auto-školama, nigdje ne vidite da i Romi uče voziti a svi voze i to prave mrcine od auta. Policija je duboko uvučena u sve pore kriminala, šverca roba, pogotovo duhana i cigareta. Svi placevi,okretišta tramvaja, vrve švercerima duhana. Tko to štiti!? Policija očigledno.

VL
PI
pop ivan tolj
10:09 28.11.2019.

stvari stoje ovako-srpska i crnogorska mafija se infiltrirala u MUP-ako nekom nije jasno. Kroz cijeli sustav su imali svoje ljude, imaju i sada.. Odakle im originalne domovnice , na primjer. Bez originalne domovnice ne može izvaditi nikakave dokumente.. Kada see uhićen prvi mafijaš s hrvatskom putovnicom sve službe su morale biti na nogama. Oni su to radili godinama. Po kojim kriterijima primate mlade ljude u sustav policije i vojske. U Švicarskoj da bi se zapolio u državnoj službi, sve ti provjere do trećeg koljena unazad. Emoja državo, a mi hoćemo u šengen.

VL
SW
Sweet
09:52 28.11.2019.

Sve je to omogućila naša vlast jer su izdavali putovnice po Mostaru i ostalim vuk..ebinama. Ako su ih nabavljali u Hrvatskoj to su im omogućili likovi koji su iz tih vukoje.bina došli i zaposlili se po partijskoj liniji ZNA SE.

VL
DU
Deleted user
10:36 28.11.2019.

Ovo je ogroman skandal, daleko veći od potrpavanja municije u džepove u zadarskoj zračnoj luci gdje je smijenjeno zapovjedništvo HRZ - jer se radi o međunarodno važećim dokumentima i likovima s potjernica u nekoliko država. Za ovo bi trebala pasti ostavka min. unutr. poslova! Da se razumijemo, u prvi plan su medijski "iskopali" face manjinaca, a zapravo bi trebali objaviti face poilcijskih službenika i službenica jer tko je njih navukao na to je bilo samo inicijalne važnosti, ali kasnije - da su oni radili u suprotnosti s pravilima službe i zakonom, e to je afera, ona istinska. Da se izrazim žargonski, u susjednom gl. gradu, kojem tepaju da BG se čita Bogota, ima izreka za nekog gramzivog da bi i crnom manjincu po ... pa nikotinski glagol ... za pare! E to ima treba staviti u naslove...

VL
DU
Deleted user
09:46 28.11.2019.

Sve to omogućila je krovna zločinačka organizacija koja drži sve institucije ove države.

VL
Avatar partner
partner
13:23 28.11.2019.

nije omiljena nego je logicna. kao prvo niko im drugi nece dati, vrijedi i grcka, i rumunska, i bugarska ali tamo im rodjaci nece dat "putovnicu" za saku eura. to jedino u toj nakaradi od drzave dijele/prodavaju putovnice. a kaoo drugo i da kupe/dobiju grcku bugarsku ili rumunsku putovnicu nikad ne mogu govoriti da su hrvati i uhvatila bi ih svaka emigracija na svakoj granici da im postavi samo par pitanja. a ovako srbin ili bosanac sa hrvatskom putovnicom ce proci lako jer govore isti jezik, zive doslovno u istoj drzavi i kako ce jedan recimo nijemac ili svicarac znati ko je hrvat a ko srbin na granici. mi smo svi za njih i dan danas Jugosi, svidjalo se to vama ili ne.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
15:19 28.11.2019.

Za one kojima nije jasno mafija=tajne sluzbe=vlast u svakoj drzavi , mi smo jedna od rijetkih drzava kojoj ,medije ,sluzbe pa i vlast nadziru i postavljaju sluzbe susjednih drzava

VL
TO
torente
09:54 28.11.2019.

Hdzovi donatori

VL
SE
serđo12
00:34 29.01.2020.

Puno će takvih kaznenih djela jos izaći na vidjelo pobjedom Milanovića ,pa bi mozda bilo bolje da je Kolinda pobijedila , jer bi narod mirnije spavao ne znajući ništa !?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.