Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE MINISTARSTVA
Povratak na članak

Kriminalci na djelu: U Austriji se pojavila lažna aplikacija „zelene putovnice“, evo kako funkcionira

Oni austrijski građani koji su preboljeli Covid-19 i u međuvremenu su cijepljeni samo prvom dozom cjepiva još ne mogu do svoga certifikata i moraju se još malo strpjeti dok se drugi tjedan za to ne usklade zakonske odredbe.

Komentari 8

IJ
istina________jako________boli
22:03 03.07.2021.

Na sto smo spali , da nas kriminalci spasavaju od prokletih politicara. Ajmo kriminalci, ajmo hakeri , rasturite tu bandu jer kakvi su, za bolje ni nisu.

VL
DU
Deleted user
21:38 03.07.2021.

Uskoro nečete moći ni u crkvu bez kovid putovnice jer Bog ne voli necjeplje samo one koji se cjepe to poručuje hrvatski stožer Plenković i hdz

VL
DU
Deleted user
23:24 03.07.2021.

Kriminalci kaj vode plandemiju vas ne smetaju ?

VL
MO
modovisisajteMaraschino
21:17 03.07.2021.

gledam danas kvalifikacije F1 u Austriji. Pune tribine, nitko masku nema. a onda će biti da im Hrvatska zarazila građane

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.