Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pribavile imovinsku korist
Povratak na članak

Optužena bankarica radi u Ministarstvu gospodarstva

Nakon što su dobile otkaz, Slađana M. je završila na burzi, a magistrica ekonomije Branka H. se zaposlila i, kako piše u optužnici, radi u Ministarstvu gospodarstva, gdje joj je plaća oko 5800 kuna.

Komentari 3

DU
Deleted user
16:56 25.01.2018.

Dragi naš Beti Ivči, zar ti se isplati izvješćivati o tim dvjema kokošarkama? Zar nije dovoljno da se njima pozabavi policija i pravosuđe? Tek kada je u igri pronevjera ili krađa barem u iznosu od milijun kuna, a još boljee od milijun eura, javnost malo naćuli uši i nešto opsuje, pa opet sve po starom. Ljudi su već jednostacvno oguglali na tisuće i tisuće negativnih vijesti kojima svakog dana bivaju obasipani.

VL
MI
micika59
23:21 28.01.2018.

ništa novo u varaždinu.znam osobu koja je u banci maznula preko 2 miljona kuna ,a sad je voditelj a mi ne možemo ništa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.