Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANIČNA KONTROLA

Krijumčario cigarete u posebno izrađenom skrovištu automobila

Foto: MUP
1/2
05.07.2018.
u 11:01

Detaljnom pretragom vozila pronađeno je 1000 kutija cigareta s natpisom "Ashima"

U utorak, 03. srpnja, oko 17 sati, na MCGP Klek, ulaznoj graničnoj kontroli, u osobnom vozilu nacionalne oznake Republike Srbije, pristupio je 53-godišnji hrvatski državljanin s prebivalištem u inozemstvu.

Pregledom vozila posumnjalo se na krijumčarenje cigareta te je zatražen nalog za pretragu. Detaljnom pretragom vozila u posebno izrađenom skrovištu, između stražnjeg i prednjeg sjedala pronađeno je 1000 kutija cigareta s natpisom „Ashima“.

Cigarete su uz potvrdu oduzete, a 53-godišnjak je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izbjegavanje carinskog nadzora, uz kaznenu prijavu, sinoć u večernjim satima, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Komentara 2

DR
Drmiha
11:18 05.07.2018.

Ajmo sad malo se igrati istrazitelja. Hrvatski drzavljanin zivi u inozemstvu a na njegovom autu su tablice srbski oznaka. Ajmo da vidimo sada dali netko moze odgonetnuti Sta je doticni po nacionalnosti i koja bi to mogla biti drzava u kojoj zivi? Znam da ovu misteriju nije lako odgonetnuti ali se nadam bar da ce netko biti na pravom tragu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije