Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pali' na bajakovu

Krijumčarili medicinske pripravke za potenciju

Bajakovo
Goran Ferbezar/PIXSELL
12.12.2013.
u 10:25

Kod 65-godišnjaka je pronađeno 80 kutija cigareta i 70 komada tableta za potenciju i kod 59-godišnjaka 80 kutija cigareta.

U autobusu Mercedes nacionalnih oznaka Srbije koji je na Bajakovu ušao u EU i Hrvatsku, carinici i policajci su prilikom kontrole osobne prtljage, kod dvojice putnika, austrijskih državljana, pronađena je veća količina cigareta i medicinskih pripravaka za potenciju. Kod 65-godišnjaka je pronađeno 80 kutija cigareta i 70 komada tableta za potenciju i kod 59-godišnjaka 80 kutija cigareta. Protiv njih je proveden prekršajni postupak.

Na graničnom prijelazu Županja, kod 55-godišnje državljanke BiH je pronađeno 260 tableta koje sadrže psihotropne tvari za koje nije imala odgovarajuću medicinsku dokumentaciju pa je i protiv nje proveden prekršajni postupak.

>> Policajcu u autu našli 3480, a u kući 5990 kutija cigareta i pušku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije