Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrudili su se

Krijumčari se dosjetili kako prebaciti drogu preko granice

Tunel za krijumčarenje droge
Foto: Homeland Security
1/2
13.02.2014.
u 13:27

Tunel je širok 60-ak centimetara, a visok oko 95 centimetara. Krijumčari putem njega prebacivali drogu preko granice

Krijumčari drogom ostali su bez tunela dugog 146 i pol metara kojeg su koristili kao granični prijelaz između SAD-a i Meksika. Tunel spaja dvije privatne kuće s dvije strane granice, većim dijelom se nalazi na američkom teritoriju, dok se samo 20-ak metara tunela proteže kroz Meksiko.

Tunel je širok 60-ak centimetara, a visok oko 95 centimetara. Pojačan je drvenom konstrukcijom i ima ventilatore za protok zraka, piše kpho.com. Uhićena su trojica krijumčara. Tijekom pečaćenja tunela policija je zaplijenila 24 paketa marihuane i nešto heroina.

Istražitelji su otkrili tunel putem informacija o krijumčarenju droge u privatnoj rezidenciji u Nogalesu u Arizoni. Slijedili su jedan od automobila koji su pretražili. U njemu su pronašli marihuanu pa su tražili nalog za pretragu kuće u kojoj su pronašli ulaz u tunel.

Foto: Homeland Security

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije