Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pozvao' policiju

Krijumčar svoj nadimak ispisao kokainom i uslikao se

Sammir
Marko Lukunić
27.05.2013.
u 08:47

Britanski krijumčar Wayne Braund ispisao je svoj nadimak Braundy, a policija je sliku pronašla u njegovu mobitelu i na taj način razotkrila bandu švercera.

Krajnju nepromišljenost pokazao je britanski krijumčar droge Wayne Braund (31) koji je sebe i ostale članove bande odao policiji nakon što se uslikao s kokainom i fotografirao mobitelom.

Braund je ispisao svoj nadimak Braundy, a policija je, javlja Daily Mail, sliku pronašla u njegovom mobitelu i na taj način razotkrila bandu švercera. Osim kokainskog natpisa, pronađene su i fotografije nastale u jednoj od tvornica kanabisa.

Ustanovljeno je da su Braundy i ekipa prokrijumčarili drogu vrijednu 4,5 milijuna funti. Kupovali su je u Nizozemskoj, a dilali su gotovo sve, od amfetamina, ectasyja i marihuane do kokaina. Sud ih je na temelju prikupljenih dokaza prošlog petka osudio na ukupno 92 i pol godine zatvora. ''Mozak'' operacije Braundy dobio je devet i pol godina zatvora.

>>'Diler s Kariba': Nisam mislio da nosim kokain, nego novac!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije