Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGAT ULOV

Krijumčar iz Zagreba (27) uhvaćen s čak 896 šteka cigareta!

cigarete
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
23.04.2010.
u 14:58

Uglavnom je riječ o cigaretama ronhill, walter wolf i marlboro, a krijumčar je nakon bijega motociklom ipak uhvaćen.

U opel vectru krijumčar iz Zagreba (27) "utrpao" je 896 šteka cigareta vrijednih 150.000 kuna!

Uglavnom je riječ o cigaretama ronhill, walter wolf i marlboro. U srijedu oko 14.40 sati policajac je primijetio taj automobil s lažnim zagrebačkim registarskim oznakama na cesti D-1 pokraj Slunja. Kretao se u smjeru Karlovca. Pobjegao je policajcu na motociklu. Desetak minuta potom automobil je nađen napušten izvan kolnika u Gornjem Taborištu. Na mjestu suvozača, stražnjim sjedalima i u prtljažniku pronađena je velika količina cigareta s hrvatskim izvoznim poreznim markicama, markicama BiH, Kosova i Srbije. Neke šteke nisu imale porezne markice.

– Za vozačem se tragalo do 16.20 sati. Tada je u mjestu Popovac kraj Slunja primijećen muškarac koji se kretao pješice i odgovarao opisu vozača vectre. Taj je 27-godišnji Zagrepčanin uhićen – kaže Tamara Grčić, glasnogovornica PU karlovačke.

Istraga se nastavlja radi utvrđivanja načina krijumčarenja i identiteta ostalih sudionika šverca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije