Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
đurović u žalbi:
Povratak na članak

Krije li sadržaj Pukanićeva sefa tragove o naručiteljima likvidacije?

Što je bilo u sefu, nikada nije objavljeno, no Đurović navodi da je u njemu bio i spis o Gotovini

Komentari 11

CI
cicibela
11:49 08.09.2012.

Zanimljivo je kako je iz javnosti naprasno nestao i Domagoj Margetić, novinar koji je objavio knjigu pod naslovom: "Slučaj Pukanić, ubojstvo s potpisom države" Ni njegova web stranica više nije dostupna. Zna li prijatelj Mesić išta o tome?

VL
DU
Deleted user
11:56 08.09.2012.

Vidite dragi građani što vam se može dogoditi ako naljutite HR političare. Slučaj Pukanić u prijevodu.

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
12:05 08.09.2012.

Kada bi bilo volje da se priupita Karamarkan i vrhuška HDZ-a za ubojstvo Pukija, dobili bi istinit odgovor i tko je naručitelj i tko je likvidator. No doći će i to jednog dana na vidjelo, kao i vladavina HDZ-a.

VL
OB
-obrisani-
13:04 08.09.2012.

U sefu je bio dokument o 400 milijuna EUR koje je Bandić dobio prodajom obveznica Holdinga, a za koje se ne zna gdje su nestali

VL
BO
bolesnodrustvo
13:12 08.09.2012.

Krije li sadržaj Pukanićeva sefa tragove o naručiteljima likvidacije? E to se neće saznati dok ne progovore oni koji su ga pospremili, a to su vrli istražitelji koji od svega znaju najbolje prikriti činjenice u službi trenutnog bossa.

VL
Avatar Becarina
Becarina
13:17 08.09.2012.

08.09.2012. u 12:57h katich je napisao/la: Mesic i Karamarko sigurno znaju ko je narucitelj i vodja top mafije u HR Mesic da a Karamarku su mogli raditi iza ledja i nije imao pravo da zna sve.Nad tajnim sluzbama ima najvecuu vlast pantovcak.Karamarko je kao predstavnik vlade,sto se tice tajnih sluzbi,sluzio samo kao paravan da bi izgledalo vise demokratski.

VL
OB
-obrisani-
13:32 08.09.2012.

Sasvim je dosta znati tko je bio u vrijeme atentata na Pukanića ministar unutarnjih poslova (a prije toga ravnatelj tajne službe9, pa da je jasno da sadržaj sefa ne može u javnost, ne samo radi tadašnjeg ministra, nego i radi drugog po redu Predsjednika države ! A ti pupoljak već si sasvim dovoljno dokazao da si najobičniji jadni maloumnik sa Iblerovog, pa se vrati u pijesak pišati i raditi kolačiće, to ti je razina !

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
14:43 08.09.2012.

mogistus zajedničaru, ja sam barem sa Iblerovog, centar Zgb, a ti??? Kak' ono veli Kerum, iz neke pripizdine ha? A ja nadodaje da ti i domovnica vrijedi 2o KM-ova. Kaj veliš ha?????

VL
OB
-obrisani-
20:05 08.09.2012.

08.09.2012. u 14:43h pupoljak je napisao/la: mogistus zajedničaru, ja sam barem sa Iblerovog, centar Zgb, a ti??? Kak' ono veli Kerum, iz neke pripizdine ha? A ja nadodaje da ti i domovnica vrijedi 2o KM-ova. Kaj veliš ha????? ********** Znašš što bijedno smrdljivo “antifašisitčko” kopile, moji preci bilježe skoro 300 godina postojanja u Zagrebu, za razliku od smrdljivog okota i kopiladi poput tebe, čiji su se preci dotepli u RH preko šuma i gora ! Danas ne mogu prežaliti što sam/smo bili milostivi prema nezamislivoj dezerterskoj đubradi i kopiladi kakva si ti. I ne daj Bože da naletim na tebe, jer bih te morao odraditi k’o za pravog čovjeka, iako je metak daleko preskup za smrdljivu gamad i ološ ! Ali riskirao bih radi onog metka koji sam “piokupio” na Velebitu, ali samo zato da ne prljam ruke sa gnjusnim i smrdljivim okotom i đubretarom kakav si ti !

VL
DJ
djakputnik
21:12 08.09.2012.

Mogistuse (ispričavam se što sam ti ime napisao velikim slovom, jer to ne zaslužuješ), zaiasta si intelektualna nula. Ovaj tvoj komentar dokazuje da nitko od tvojih nikada nije bio u Zagrebu, eventualno je netko od malih mogistusa dolazio u Zagreb lizati gospodske cipele, a sada misliš da si zato purger. Fuj!!!

VL
KR
krtica
21:23 08.09.2012.

pupoljak, ja sam s Pantovcaka, i to me ne cini nimalo gorim od tebe. mjesto boravka ne daje inteligenciju niti karakter, imbecilu jedan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.