Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREŠIMIR MACAN
Povratak na članak

U Vladi nije zbog imidža, ali će ga ‘peglati’

Nakon 20 godina, PR stručnjak Krešimir Macan napustio Manjguru da bi honorarno radio kao posebni savjetnik premijera Andreja Plenkovića

Komentari 6

OX
oxymoron
21:14 30.12.2017.

Sve za novac! Obrazkao đon! Inace osoba koja nije propustila priliku pljunuti I narugati se HDZu i njegovom birackom tijelu. Ovaj je jos gori od Vrdoljska.

VL
ZA
zadar1
21:47 30.12.2017.

lipo su prosli ovi sto si ih savjetovao do danas....mesic josipovic.....😂😂😂😎

VL
DU
Deleted user
22:18 30.12.2017.

drzava apsurda..ovaj lik..bi vanka..radia na blagajni ..lidla..dok u rvatskoj..radi za vladu..ha..ha..za umrit od smija.

VL
TR
Trisestrice
07:04 31.12.2017.

Macan je bio savjetnik i PR strucnjak Josipovicu pa svi smo vidili kako je to zavrsilo. Bolje bi bilo da je Plenki angazirao recimo Ivicu Relkovica koji je nekada vodio Most. Bez njega su takozvani Mostovci postali mala grupica populistata koja sve vise nalikuje takozvanom Zivom Zidu. Bad move Plenky.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.