Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema vremena za to

Krešimir Bubalo: Nisam na Facebooku, to je lažni profil

lažni profil Krešimir Bubalo (1)
screenshot/Facebook
17.03.2012.
u 12:49

Nepoznatu osobu koja je stavila lažni profil, osječki je gradonačelnik prekršajno prijavio policiji

Gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo (HDSSB) podnio je policiji prekršajnu prijavu protiv nepoznate osobe koja je na Facebooku otvorila njegov lažni profil i dosad privukla čak 500 prijatelja. Prijavu je podnio, kaže, jer mu se ne sviđa ideja da se itko predstavlja u njegovo ime. Pozdravlja, pak, svakoga tko ima vremena biti na "fejsu", ali on za takvu vrstu komunikacije vremena nema.

Podsjećamo, Bubalo je sa "Snagom grada", koalicijom s HNS-om, kampanju za lokalne izbore 2009. vodio i na toj društvenoj mreži. Međutim, dok je Bubalo nakon pobjede odustao, njegov zamjenik na mjestu gradonačelnika, danas ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak, nastavio je na taj način komunicirati s javnosti.

Svoj profil na Facebooku imaju i drugi osječki političari poput Ante Đapića, pa čak i Bubalov stranački šef i osječko-baranjski župan dr. Vladimir Šišljagić.

Ključne riječi

Komentara 1

TC
tigarr-cro
07:14 19.03.2012.

Jbg, Krešo, javio sam tvojim kolegama i TKO je ulogirao tvoj lažni profil...:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije