Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako je dijete posrnulog školskog vjeroučitelja poučilo vjeri

Vjeroučitelj Bagarić djeci je umjesto o ljubavi i praštanju pričao o likvidacijama političara

Komentari 22

IJ
IJaSamAntinfašist
10:35 23.12.2017.

Sve što je rekao je istina!

VL
B2
bordon 2
14:35 23.12.2017.

Vjeroučitelj je rekao istinu. I kako to nitko ne reagira na ljevi ekstremizam kao što je reagirao na ovaj, moram reći, istiniti - desni?

VL
DU
Deleted user
11:18 23.12.2017.

Učenici osmog razreda nisu više djeca, i trebaju saznati istinu o jugo političarima.Pa po tome bi otkaz zaslužila velika većina "profesora" sa filozofskog fakulteta.I pokretanje istrage.Momentalno.

VL
DU
Deleted user
14:00 23.12.2017.

Vjeroučitelj je jedan od klasičnih zatucanih kamenjaraca kakvih na forumu Večernjeg ima na izvoz. S pravom je dobio otkaz, ali nažalost daleko od toga da je jedini. Sad kad je nepromišljeno ostao bez uhljebljenja, bude li se trebao snalaziti u realnom sektoru onda je u problemu. Samo sumnjam da će doći do toga. Crkva će se pobrinuti za svog pulena čim se malo prašina stiša.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
10:59 23.12.2017.

A što bi bilo da to dijete za uspomenu nije snimilo govor dragog vjeroučitelja? Ako bi neko dijete o tome nešto reklo, dobilo bi ukor, a vjeroučitelj bi se zaklinjao Kristom kako je djecu podučavao o ljubavi prema bližnjem, odnosno, prema Bogu.I dali je on jedini tako "dobar" vjeroučitelj?

VL
AL
Alkana
10:52 23.12.2017.

Bilo bi dobro poslušati tu snimku i onda prosuditi. Gdje se može preslušati? I zašto su ta djeca odmah uputila peticiju da se vjeroučitelj ne sankcionira? Naravno, da je mogao govoriti o bezbroj drugim pozitivnim stvarima. Ne samo mogaoi nego i trebao! Dečku je netko dao instrukcije da snimi vjeroučitelja. Da je govorio o seksu, rodovima, ženskim pravima bio bi nagrađen bez obzira što se to kosi sa vjerom, ali ako se drznuo dirnuti u hrvatske izdajice pogotovo ljevičare, a to se mora najstrože sankcionirati.

VL
BA
bakulušić
13:52 23.12.2017.

Čitajući ovaj članak, prisjetih se bolesti kardinala Bozanića i poruke koju mu je uputio profesor Filozofskog fakulteta u Zagrebu ( i još k tome Englez ) a koja je otprilike glasila: - Crkni, kurvin sine, ti to možeš! O komentarima čiji autori i danas zauzimaju prva mjesta, i po položaju i po prostakluku, ne ću govoriti. Ne zapazih tada osuđujuće komentare vodećih medija i njihovih kolumnista, istraživačkih i dojavljivačkih novinara. Svi tada ostadoše i gluhi i nijemi. Valjda prostakluk, primitivizam i mržnja s "ljevic"e nemaju istu težinu kao kad dolaze s "desnice". Ili????

VL
BE
Beppi
14:17 23.12.2017.

Nakon dvojih, trojuh izbora tip će biti zastupnik u sabori.

VL
IS
Istranka
22:11 02.01.2018.

Djeca su pametna! Znaju istinu o hrvatskim političarima izdajicama vlastitog naroda!

VL
OL
oldmikemoney
10:39 23.12.2017.

Sve ovo je samo satira. Zar ne drugovi? Ili? Zašto se odmah uzjogune oni koji se osjećaju krivcima. Veleizdajnike i izdajnike odmah procesuirati, uostalom, zar upravo to nije bio njihov način, upss,pardon oni su likvidirali. Dok to ne izađe naa vidjelo imenom i prezimenom, dok to ne razjasnimo, kao društvo, kao država samo ćemo tonuti sve dublje i dublje... Svi sve znamo, trebamo početi poduzimati konkretne korake (nisam stručnjak za ove stvari), a oni koji se protive inicijativi sami su dio tog svog začaranog kruga... Bog i Hrvati Sretan Božić svim Hrvaticama i Hrvatima

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
10:45 23.12.2017.

Vjeroučitelj predstavlja Katoličku crkvu u Hrvatskoj i dužan je provoditi njihovu službenu politiku. On je to činio, a podsjećam, država je potpisala ugovore s Vatikanom i nema se pravo miješati u unutarnja pitanja crkve, a time nema ni osnove za uručivanje otkaza vjeroučitelju. Na njegovom mjestu bi tužio državu.

VL
AD
adrad
11:14 23.12.2017.

Vjeroučitelja treba sankcionirati ako je djeci predavao nešto što ne piše u planu nastave. Ali kao je govorio ono što piše u nastavnom planu i programu onda ..... nije kriv ali mi kao društvo imamo veliki problem.

VL
FM
fmihoci1
16:40 23.12.2017.

..... veroučitelj bagarić, citat: .... "bijednim hrvatskim narodom časteći ga epitetima poput nezahvalna stoka, telci i 4,2 milijuna kretena" ..... pa mnogi će zaključiti da je vjeroučitelj ovim rekao istinu - njemu su stan, hranu, odjeću, lijekove, posao i dakakoko PLAĆU poklonili tih 4,2 milijuna hrvatica i hrvata, da bi radio to što svim srcem i dušom i vjerom - radi ...... ima li pilota u avionu kada se radi o vjeroučiteljima? ..... i, što je njegova poruka: ... otišao sam na bolovanje (koje opet plaća 4,2 milijuna hrvata) ! .... pa na bolovanju bi trebali biti đaci! ....

VL
ML
Mlad75
11:08 23.12.2017.

Ne nije iskoristeno za napad na Crkvu...pa jel ti citas portale, recimo index i izjave udruga komunistickog tipa...nitko ne spominje posrnulog vjeroucitelja nego svi spominju izbacivanje vjeronauka iz crkve....otprilike kako kad bi htjeli zabraniti fiziku u skoli kad bi se neki profesor fizike drznu reci nesto protiv Mesica ili ostalih izdajnika....

VL
FM
fmihoci1
16:42 23.12.2017.

... inače, vatikan krši, s debelom privolom republike hrvatske, suverena prava republike hrvatske .... netko ovih dana reče da "hrvatska rado maše repom" pred drugim suverenitetima i suverenima ....

VL
NV
NV
10:22 23.12.2017.

A šta je pogrješio? Slušajući Košića i slične čak je bio blag.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.