Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJA RAKETNIM NAPADOM
Povratak na članak

Kremlj optužio Johnsona da laže, Peskov otkrio što je Putin ustvari rekao

Kremlj je u ponedjeljak optužio Johnsona za laganje, a glasnogovornik Dmitri Peskov kazao je novinarima kako ono što je rekao bivši premijer nije istina, odnosno "preciznije, to je laž"

Komentari 5

SR
sršen
14:33 30.01.2023.

putin nikad ne laže, on je za hrista i familiju

VL
Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
14:44 30.01.2023.

Nuklearno oružje efikasno odvraća svakog napadača. Na sreću ga Rusija ima dovoljno pa Anglo-saksonci moraju malo više uposlit mozak nego u Vijetnamu, Iraku ili Siriji.

VL
HO
homofobic
16:08 30.01.2023.

Kada Peskov ili stakor nesto kazu onda znamo da je laz! Nisu li nas prosle godine mnogo puta uvjeravali da nece napasti Ukrainu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.