Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEPRIHVATLJIVE RIJEČI'

Kremlj očekuje ispriku Fox Newsa koji je Putina nazvao ubojicom

Journalists listen to Russian President Putin during his annual end-of-year news conference in Moscow Journalists listen to Russian President Vladimir Putin during his annual end-of-year news conference in Moscow, Russia, December 23, 2016.  REUTERS/Serge
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
06.02.2017.
u 12:38

Spremnost Donalda Trumpa da uspostavi dobre odnose s Moskvom izaziva veliku zabrinutost u Washingtonu

Američka televizijska mreža Fox News trebala bi se ispričati ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu jer ga je nazvala "ubojicom" u intervjuu s Donaldom Trumpom, ocijenio je u ponedjeljak glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

"Smatramo da su riječi novinara Fox Newsa neprihvatljive, uvredljive i željeli bismo da se ta ugledna mreža ispriča predsjedniku" Putinu, kazao je novinarima Peskov.

Glasnogovornik Kremlja odbio je komentirati reakciju Donalda Trumpa koji je iznenađujuće kao odgovor pozvao Ameriku da preispita vlastitu savjest.

Novinar američke postaje nazvao je u nedjelju Vladimira Putina "ubojicom" nakon što je Donald Trump ponovio u intervjuu da "poštuje" ruskog kolegu.

"Puno ubojica, puno ubojica. Mislite da je naša zemlja baš nevina?", odgovorio je američki predsjednik ne objašnjavajući svoju misao.

Spremnost Donalda Trumpa da uspostavi dobre odnose s Moskvom izaziva veliku zabrinutost u Washingtonu i ta je nova njegova izjava smjesta izazvala salvu kritika na društvenim mrežama i u tisku.

>> Voditelj Putina nazvao ubojicom, Trump uzvratio: 'Mislite li da je naša zemlja tako nevina?'

Komentara 22

KO
kotoranin
13:45 06.02.2017.

nije putin pijani jeljcin ili drogirani gorbacov ovaj je preporodio rusiju.

DU
Deleted user
13:56 06.02.2017.

Procitajte knjigu Williama Bluma ...: "Killing Hope: U.S. Military and CIA Interventions since World War II"

BE
Beogradjan
12:44 06.02.2017.

Mediji moraju nekoga satanizovati da bi imali o čemu pisati... Samo nekada se desi da im se to obije o glavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije