Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROTACIJA U DORH-u

Kregar: Bajić mi je potvrdio da je Cvitan novi državni odvjetnik

'27.04.2012., Zagreb - Raspravom o izmjenama i dopunama Zakona o javnom okupljanju Hrvatski sabor nastavio je 4. redovitu sjednicu. Josip Kregar.   Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.02.2014.
u 23:11

Cvitan je predan i temperamentan u obrani vrijednosti koje kao državni odvjetnik mora braniti, a to su vladavina prava, zakonitost i poštenje - naglasio je Kregar.

Mladen Bajić potvrdio mi je kako je odlučeno da će Dinko Cvitan biti novi glavni državni odvjetnik, kazao je nezavisni saborski zastupnik Josip Kregar u Dnevniku 3 HTV-a.

- Cvitan ima povjerenje Državnog odvjetništva, dobro ga poznaju i o njemu imaju izvrsno mišljenje. Vrlo je predan i temperamentan u obrani vrijednosti koje kao državni odvjetnik mora braniti, a to su vladavina prava, zakonitost i poštenje - naglasio je Kregar te dodao kako u izboru Cvitana nije bilo utjecaja 'vanjskih centara'.

- Ipak, treba i o tome voditi računa. Bilo bi neprikladno da Hrvatska ne pokaže jasan znak spremnosti za borbu protiv korupcije, političkog kriminala ili kriminala općenito - tvrdi nezavisni zastupnik.

Kregar je još kazao kako će Bajić, koji je po njemu imao sjajne rezultate, kao Cvitanov zamjenik sigurno pomoći svojim iskustvom.

>>Tko je Dinko Cvitan, dugogodišnji Bajićev pouzdani suradnik?

>>Dinko Cvitan bit će novi glavni državni odvjetnik, a zamjenik će mu biti – Mladen Bajić!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Komentara 6

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:57 26.02.2014.

Hm, a sutra će Obama, onak u povjerenju, reči Kregaru da će SAD napasti Sjevernu Koreju i Rusiju.

NV
novo vriijeme
09:05 26.02.2014.

Od kada Kregar sa Bajićem dogovara tko je novi šef DORH-a . A meni se činilo da smo mi neka pravna zemlja, kad ono izbor se već obavio na nekom ručku. Da li je cijela oporba opet suzdržana ili imajuaju neko mišljenje i zanima ih ova tema borbe protiv kriminala u najkorumpiranijoj zemlji EU.

LA
ladislaus
08:45 26.02.2014.

Moj gospon Kregar,zakaj se tićete vu razne stvari,kak da ste neki teklić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije