Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsurd
Povratak na članak

Kreditom HBOR-a sagrađen plastenik, ali stiglo i 40 prijava

Po prijavama susjede na imanje Marije Šalković 25 puta je dolazila građevinska inspekcija, a petnaest puta inspekcija zaštite okoliša

Komentari 5

DM
dr_max
14:15 11.05.2010.

Ova jalna vjestica sabotira posao umjesto da potrazi posao u tom plasteniku i tako zaradi pokoju kunu. Jalni ljudi su stvarno odvratni, pravi ljigavci! Fuj!

VL
RB
Rastu Brojke
11:06 07.05.2010.

Jeb***, pa ovi hrvati su fakat blesavi !??? Lijepo sve zatvorimo i sjednimo pod jabuku, hladimo jaja ili tko vec sto ima i cekajmo grcku... http://www.jutarnji.hr/hrvatski-recept--jalni-susjedi-miniraju-uspjesan-biznis-izvoznici-puzeva-i-glista/758451/

VL
IT
iteski
12:19 13.05.2010.

doista jadno al opet prikaz naše sadašnjice...Nije važno što očito gđa Horvat nema tri zdrave za reći ona samim tim što nije adovoljnja može uništiti očito veliki trud i zalaganje a i javne službe radi nje nisu bez posla ..samo što je svrha..možda da gđa ipak koristi pravo na zdravstveno i potraži tamo pomoć

VL
BI
bigred1
13:57 13.05.2010.

opet zagorski jal. znate onu priču kada je bog došao u zagorje i pita juru,čuj jura ispunit ću ti svaku želju,ali tvoja želja će se susjedu udvostručiti.misli si jura,ako zaželim kravu, susjed će dobiti 2, kuću, susjed će dobiti 2.. jura si još malo promisli i kaže,gospon bog iskopajte vi meni jedno oko.

VL
LA
larisa06
12:54 16.05.2010.

Dotičnoj Gđa.Horvat se treba zahvaliti tako da se svako jutro oko pet sati uz prozor provoza oko pet traktora uz trubu. Nevjerojatno da postoji takva zla osoba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.