Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU BEZ OBAVIJESTI

Kreću ovrhe, sad je vrijeme da provjerite lanjske račune. Blokirano gotovo 230.000 ljudi

28.03.2023.
u 20:25

Malo tko je od dužnika osporavao da se režijski troškovi, telefonski računi ili krediti moraju plaćati, no naplata dugova postala je zlatna koka za popratne službe, odnosno javne bilježnike, odvjetnike i Finu kojima je pala sjekira u med. Za jedan neplaćeni račun trošak je prijedloga ovrhe 60 eura, broj neplatiša od 2011. prepolovio se, no i dalje je u blokadi 227 tisuća građana s 3,2 milijarde eura duga

Komentara 18

Avatar babinjak1984
babinjak1984
20:41 28.03.2023.

Naplata dugova postala je zlatna koka za popratne službe, odnosno javne bilježnike, odvjetnike i Finu kojima je pala sjekira u med..

SS
simpatican.simpa
23:24 28.03.2023.

Bit će sve gori i gori, ko rotvajleri. Složili su si infrastrukturu da na klik otmu , isprazne i blokiraju. Nije problem da treba plaćati svoje obaveze, ali istovremeno nikad veće pljačke, otimačine, pranje novaca i pravna država je nažalostt na njihovoj strani u cilju potpunog uništenja Hrvatske države . Gdje je 150 milijuna EUR-a pokradenih iz INA-e. Narod šuti, vidi samo što rade Izraelci. Bez pajsera nema tu pomoći.

DU
Deleted user
20:49 28.03.2023.

Realno je da će dobar dio građana zamrziti državu koju su čekali. Njih se istjeruje na tolike načine a ekipa bliska vladajućima koja je sama pokrala trećinu tog iznosa, nikom ništa. Ne postaju građani dužni jer su nesposobni nego lako upadnu u financijske probleme koje im država neumorno podmeće. Nije ovo ništa bolje od Juge za većinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije