Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno glavna meta
Povratak na članak

Kreće novi udar: Most zove Socijaldemokrate i desnicu u 4. opoziv Beroša

Benčić: Problem zdravstva neće se riješiti odlaskom Beroša. Što god napravimo, HDZ će tvrditi da je sve u redu. Najvažnije je pokrenuti raspravu

Komentari 4

ST
stefj
15:56 17.08.2022.

Zar stvarno nemaju pametnijeg posla? A možda je Beroš meta i radi najavljene reforme zdravstva, tko zna... Dio ljudi bi novom reformom izgubio povlastice...

VL
BA
Barba56
15:52 17.08.2022.

A da ova ekipa iz Mozemo prvo ocisti Zagreb od smeca ?

VL
HU
Hubrvi
19:20 17.08.2022.

Kakva reforma zdravstva? Bilo kakva reforma zdravstva je nemuguca i bez veze tako dugo, dok se ne rijesi pitanje finanziranja zdravstva. Prvo treba ukinkuti svima koji ga imaju, bezplatno zdrastveno osiguranje, pocev od studenata pa sve do penzionera. Treba see uvesti taxa za svaki rezept i za svaki dan proveden u bolnici na lijecenju. Treba ocistiti odjele za hitne slucajeve od svih koji tamo ne spadaju. Nadalje treba ukinuti sve domove zdravlja i kompletnu zdrastvenu zastitu prenijeti na lijecnike privatnike. I pogotovo treba povecati doprinose za zdravstvo. Tek onda se moze pristupiti kompletnom uredjenju zdrastvene zastite.

VL
DU
Deleted user
07:16 18.08.2022.

Jugosi su ljubomorni jer Hrvatska i Beroš imaju novaca i mogu renovirati wc za 4000 eura/m2 a jadnici neka cmizdre! Također jugosi ne mogu da prežale da je Beroš pobijedio koronu i to prvi u svijetu! Čestitke HDZ-u i Berošu na odlično posloženom zdravstvenom sustavu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.