Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kreće novi krug pripravništva Franck StartUp za mlade koji su nedavno završili fakultetsko obrazovanje

Franck
Franck
20.02.2023.
u 10:45

Prijave za novi krug pripravničkog programa traju do 26. veljače; Franck mladima koji su nedavno završili fakultetsko obrazovanje nudi vrijedno radno iskustvo i usavršavanje, konkurentna mjesečna primanja i mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno

U želji da mladima pruži priliku za stjecanje vrijednog radnog iskustva, Franck je 2019. godine pokrenuo pripravnički program StartUp, a upravo kreće novi krug prijava. Program koji traje dvije godine osmišljen je imajući na umu mlade koji su nedavno završili fakultete i koji aktivno traže priliku za stjecanje radnog iskustva i prve korake u karijeri.

Prijave za novi krug Franck Start Up programa traju do 26. veljače 2023., a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka.

Preduvjet za prijavu u ovoj godini je završen preddiplomski ili diplomski studij iz područja ekonomije u akademskoj godini 2020./2021. i 2021./2022. i manje od jedne godine radnog iskustva. Od kandidata se također očekuje i dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office alata.

Tijekom dvogodišnjeg pripravničkog rada, svaki polaznik dobiva svog mentora i prolazi program koji im pruža cjelovitu sliku o poslovanju i prilikama koje im se pružaju u kompaniji, ali i konkurentna mjesečna primanja te mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme po završetku pripravničkog programa.

Franck je prethodnih godina na ovaj način bio prvo radno mjesto za mlade koji su stjecali znanja iz ekonomije i marketinga, prehrambene tehnologije odnosno istraživanja i razvoja proizvoda, financija i nabave, a oni najbolji brzo su dobili priliku za napredovanje te su preuzeli veće odgovornosti unutar svojih odjela i sektora.

Cilj ovoga programa je pronaći i zaposliti odnosno angažirati mlade talente u Franck timu koji motivira, potiče i u kojem se različiti pogledi i ideje, koji mogu unaprijediti i poboljšati određene procese ili aspekte poslovanja, cijene i vrednuju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije