Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isključivo u Fini

Kreće isplata braniteljskih dividendi

11.11.2014., Zagreb - Novcanica od 200 kuna. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
23.06.2015.
u 07:00

Dividende će se isplaćivati isključivo u poslovnicama Fine

Od danas počinje isplata dividende za 2014. iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (Fond HB). Fond će isplatiti oko 15,8 milijuna kuna dividende, što po jednom udjelu iznosi 8,72 kune.

Dividende će se isplaćivati isključivo u poslovnicama Fine, a potrebno je predočiti osobnu iskaznicu ili putovnicu i originalnu potvrdu o OIB-u vlasnika udjela, odnosno osobnu s OIB-om.

Ključne riječi

Komentara 2

ZE
zelenakrava
09:31 23.06.2015.

A što je jedan udio? 100 braniteljskih bodova ili....? Više se ne sjećam. Kad je bila zadnja isplata? Ne sjećam se da sam lani nešto dobio ili podigao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije