Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan sjećanja na holokaust
Povratak na članak

Kraus: 'Sada je zaista prilika da skinemo onu ljagu koja godinama stoji nad Hrvatskom'

Državni dužnosnici, predstavnici Zagreba i židovske zajednice pozdravili su u petak molitveno-komemorativni susret koji su u povodu Dana sjećanja na žrtve holokausta zajedno organizirali Zagrebačka nadbiskupija

Komentari 13

DU
Deleted user
12:02 25.01.2019.

Nikakva ljaga ne visi nad Hrvatskom.... ako netko i misli da visi, neka dokaže da su židovi bolji ljudi od milijuna Indijaca, crnca, arapa,indijanaca ili Bura koje su poubijali englezi, francuzi ili amerikanci... da ne spominjem palestince koje židovi i sada tamane...

VL
Avatar dovidovic
dovidovic
13:30 25.01.2019.

Ustaške zločine treba osuditi, jednako kao i komunističke. Hrvatska je kršćanska zemlja u kojoj malo tko pri zdravoj pameti odobrava ubijanja nedužnih. Osobito Židova, naroda koji je svijetu donio toliko dobroga, pa i kršćansku vjeru i etiku.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:17 25.01.2019.

Jel bio Hassanbegovic? Bujanec?

VL
DU
Deleted user
12:04 25.01.2019.

Molim lijepo poslati Vucicu, Dacicu i Vulinu video-snimke ove komemoracije, da vide, da se mi suocimo sa proslosti i javno osudjujemo NDH i zalimo za nevinim zrtvama, bili to zidovi ili srbi. To je kultura demokratske zemlje. I ovi susjedi, koji non-stop na ovom portalu nesto brbljaju o ustasama, ugledajte se malo na hrvaski narod, sa vasim mitovima i lazima ste dno dna

VL
DU
Deleted user
13:48 25.01.2019.

Citiram: "Katolička crkva se i u prošlosti vrlo jasno o tome svemu izjašnjavala". A kojoj proslosti crkva govori? To mi izgleda kao i pricica da se moramo dijeliti, a zapitajte zasto se svecenici ne mogu zeniti.

VL
BA
baegnian1
12:15 25.01.2019.

Ljaga jedino može biti na onoj državi koja se proglasila kao judenfrei a to je bila Srbija i o čemu govori gospodin Kraus.

VL
HL
Hladan
13:09 25.01.2019.

Nad HR ne stoji nikakva ljaga!

VL
UJ
ujo41
12:02 25.01.2019.

opet se polako vraćamo na milione u jasenovcu a još malo i bit će milijarde

VL
GE
genex
12:47 25.01.2019.

ljagu hrvatskoj o kojoj govori kraus su nametnuli oni koji nikada nisu prihvatili samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.hrvatski narod vrlo dobro zna što je bila ndh ali nikada nije i neće prihvatiti mnogobrojne laži i pakiranja, koje je dolazilo ne samo od velikosrba, već i od židova komunista(goldstaini, pa i sam kraus), koje su za cilj imale proglasiti sve hrvate ustašama toliko da se postavi i pitanje postojanja hrvatske države.nevjerojatno je da su se na ovom zajedničkom poslu našli hrvatski židovi i velikosrbi, tim više što je srbija prva objavila da je juden frei. pa nije moguće da hrvatski židovi plaču za jugoslavijom s kojom izrael dugo godina nije imao ni diplomatske odnose.

VL
ZW
zweistein
12:17 25.01.2019.

baš je tebi do toga stalo. cionisti bi izgubili svrhu postojanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.