Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brand Leader Award 2015.

Krapinsko - zagorska županija lider kontinentalnog turizma u jugoistočnoj Europi

krapinsko-zagorska županija
Foto: Krapinsko-zagorska županija
1/4
01.10.2015.
u 12:08

Iako svoj povijesni imidž gradi dugi niz godina pažljivo biranim strategijama, Krapinsko-zagorska županija je ugradila u svoj turistički proizvod sve ono što je atraktivno, jedinstveno, tržišno interesantno, pozitivno i prepoznatljivo

- Krapinsko - zagorska županija simbol je izvanredne turističke destinacije koja svesrdno doprinosi podizanju ugleda i povjerenja u turizam cijele regije jugoistočne Europe. Iako svoj povijesni imidž gradi dugi niz godina pažljivo biranim strategijama, Krapinsko-zagorska županija je ugradila u svoj turistički proizvod sve ono što je atraktivno, jedinstveno, tržišno interesantno, pozitivno i prepoznatljivo. Izuzetnom pažnjom koja se posvećuje kreiranju i razvoju visokokvalitetne cjelogodišnje turističke ponude i njenom pozicioniranju na regionalnom i globalnom tržištu, Krapinsko-zagorska županija daje izvanredan doprinos jačanju ugleda i konkurentnosti turističke ponude regije, stoji u obrazloženju žirija.

Nagradu je preuzeo zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, koji je tom prilikom održao i prezentaciju o Zagorju, "Bajci na dlanu".

Inače, nagrada „Brand Leader Award“ se dodjeljuje pojedincima, kompanijama i institucijama koji su dali izuzetan doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranju konkurentnog imidža turističke industrije regije jugoistočne Europe, na osnovu niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost, visoku razinu tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Dodjela ove nagrade održava se već devet godina, s ciljem afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište te daju značajan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkurentnog tržišnog imidža regije. Uz nagradu Krapinsko-zagorske županije, u Hrvatsku su još otišle dvije nagrade – jedna aerodromu Zadar te druga Hrvatskom farmeru, Eko Etno Grupi.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
12:22 10.07.2020.

U kojoj je stranci trenutno Anđelko???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije