Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Krapina: U požaru kuće poginuo 86-godišnjak, žena ozlijeđena

Požar, Krapina (1)
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/4
18.05.2012.
u 08:45

Požar su primijetili prolaznici oko 5 sati ujutro, a još se ne zna što mu je uzrok

Ibrahim Pajić (86) smrtno je stradao u požaru kuće u Ulici Vladimira Nazora u Krapini, dok je njegova godinu dana mlađa supruga Vika ozlijeđena, a kakva je težina ozljeda, još se ne zna. Požar su primijetili prolaznici oko 5 sati ujutro te su nazvali 112, a ubrzo su došli vatrogasci i policija.

Kako neslužbeno doznajemo, jedan je susjed još prije dolaska policije uspio provaliti vrata, međutim 85-godišnjakinja nije željela napustiti kuću te ju je tek policija uspjela izvesti van, dok je za Ibrahima već bilo prekasno. Uzrok požara još je nepoznat, a policijski je očevid u tijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije