Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Krao na dopustu iz psihijatrijske bolnice, plijen skrivao u sobi

ljekarna
Arhivska fotografija
09.02.2010.
u 14:03

U bolnici je policija u njegovoj sobi pronašla ukradeno računalo i fotoaparat. Suprug vlasnice ljekarne na Samoborskoj cesti ulovio ga je dok je krao.

L. Š. (33), poznatog po stotinjak kaznenih djela zlouporabe droge te imovinskih delikata, policija sumnjiči za tri krađe te jednu krađu u pokušaju.

Lopov je bio na liječenju u psihijatrijskoj bolnici, a krao je za vrijeme dopuštenih izlazaka. U noći na 28. siječnja provalio je u kafić Jeep na Samoborskoj cesti i ukrao polog, nekoliko šteka cigareta, instantne napitke i sokove. Iz trgovine Malibali 7. veljače u 11 sati ukrao je računalo, digitalni fotoaparat, SIM-kartice i novac. Iz Poliklinike za internu medicinu i ginekologiju TIM u Ulici Ante Topića Mimare istoga dana u 21 sat ukrao je lijekove. Vidjela ga je vlasnica T. K., međutim dolijao je tek u sljedećoj krađi. U ljekarni na Samoborskoj cesti u 21.40 ulovio ga je B. M. (40), suprug vlasnice ljekarne D.M. (49), te ga je zadržao do dolaska policije. Ukupna je šteta 12.700 kuna.

U bolnici je policija u njegovoj sobi pronašla ukradeno računalo i fotoaparat. Nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja doveden je istražnom sucu Županijskog suda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije