Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Krao je bukve u Smoljancu kod Plitvica

drvo
Marko Čuljat
18.12.2009.
u 00:09

Osnovano se sumnjalo da je početkom prosinca, na brdu Lisina Vršak u državnoj šumi kojom gospodari Šumarija Korenica izvršio protuzakonitu sječu 45 bukovih stabala.

GOSPIĆ – Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz plitvičkog sela Smoljanca.

Osnovano se sumnjalo da je početkom prosinca na brdu Lisina Vršak u državnoj šumi kojom gospodari Šumarija Korenica izvršio protuzakonitu sječu 45 bukovih stabala. Bukove trupce dovezao je kući, prepilio ih, iscijepao i prodao kao ogrjev, a dio je zadržao za sebe.

Time je pričinjena materijalna šteta od deset tisuća kuna. Zbog počinjenog kaznenog djela krađe protiv Smoljančanina je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 9

BR
brle
06:55 18.12.2009.

marko, marko! jel to vijest da je covjek ugrizao psa mozda....? pa gdje ovaj covjek zivi, nije valjda da je jos u sumi? strasno....

OB
-obrisani-
06:26 18.12.2009.

to je čovjek što je napravio krizu u hrvatskoj,zatvor 40 godina,uz obvezno vračanje 50 milijardi eura duga

DU
Deleted user
03:09 18.12.2009.

Krao je bukve ? Naravno da ce za to odgovarati kriminalno. Da je naucio od nase politicke elite i krao milijune, sada bi bio na sigurnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije