Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHRVALA JE VIROZA

Kraljica Elizabeta propustila božićnu misu zbog teške prehlade

Kraljica Elizabeta
Foto: Reuters
1/5
25.12.2016.
u 13:15

Devedesetogodišnja Elizabeta i njezin 95-godišnji suprug ovaj su tjedan oboljeli pa su im liječnici savjetovali da ne izlaze iz palače

Britanska kraljica Elizabeta propustit će u nedjelju božićnu misu zbog teške prehlade, priopćila je Buckinghamska palača.

Biti će to prvi puta u skoro 30 godina da kraljica neće moći nazočiti misnom slavlju na Božić.

"Njezino veličanstvo neće danas prijepodne biti u crkvi u Sandringhamu. Kraljica se još uvijek oporavlja od teške prehlade i ostat će u svom domu kako bi se oporavila", rekao je glasnogovornik kraljevske palače.

Dodao je da će kraljica tijekom dana biti na obiteljskoj kraljevskoj svečanosti povodom Božića.

Devedesetogodišnja Elizabeta i njezin 95-godišnji suprug, princ Philip, ovaj su tjedan oboljeli od teške prehlade zbog čega je odgođen put u njihovu rezidenciju u Sandringhamu, u istočnoj Engleskoj.

Kraljica Elizabeta se već više od šest desetljeća nalazi na britanskom prijestolju.

>> Buckinghamska palača obnovit će se za 430 milijuna eura

Komentara 1

Avatar davcro
davcro
19:03 25.12.2016.

a jadna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije