Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ruta

Krajem godine izravna zračna linija Zagreb – Dubai

Zračna luka Zagreb
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
24.07.2014.
u 22:40

Aviokompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u glavni hrvatski grad letjet će triput tjedno, utorkom, petkom i nedjeljom

Aviokompanija Flydubai iz Ujedinjenih Arapskih Emirata od prosinca ove godine uvodi izravnu zračnu liniju Zagreb – Dubai. Tako će glavni hrvatski grad bit prvi put izravno povezan s Dubaijem, jednim od najbrže rastućih gradova na svijetu.

Zrakoplovi Flydubaija letjet će na ruti za Zagreb tri puta tjedno, i to utorkom, petkom i nedjeljom. U toj aviokompaniji navode da je otvaranje rute za Zagreb nastavak njihova širenja u srednjoj i istočnoj Europi. Osim Zagreba, kao novu destinaciju u svoj su red letenja uvrstili i Sarajevo. S te dvije nove rute broj destinacija na koje Flydubai leti u srednjoj i istočnoj Europi i u bivšem SSSR-u iznosit će 26.

Ukupno, Flydubai će tad letjeti na 75 destinacija unutar petipolsatnog radijusa letenja od Dubaija. Linija za Dubai bit će druga interkontinentalna ruta s Plesa. Već neko vrijeme za Zagreb leti još jedna zaljevska aviokompanija – Qatar Airways koja glavni hrvatski grad povezuje s Dohom.

>>Zračna luka zbog zgrade koju su dali Francuzima u minusu 406 milijuna kuna

>>S novim terminalom zračne luke Zagreb će biti prava turistička zvijezda

Komentara 3

AN
Android
09:43 25.07.2014.

Charter za Linića.

Avatar El Indio
El Indio
07:58 25.07.2014.

woooooow, pa to je odlicna vijest! Samo jos moram nac nacin kako platit kartu i pitat se imali sta u Dubaiu da se da na kredu

IV
ivanjoksimovic
09:50 25.07.2014.

Poslovni promasaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije