Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE GUŽVE

Kraj produženog vikenda: Stvaraju se kolone na autocestama, najgore kod Bosiljeva i Karlovca

Foto: HAK
1/3
06.06.2021.
u 17:27

Višesatne gužve stvorile su se u poslijepodnevnim satima na graničnim prijelazima prema Sloveniji

Spoj promjene vremena i produženog vikenda rezultiralo je velikim gužvama na autocestama, a posebice kod Bosiljeva te Karlovca. 

Višesatne gužve stvorile su se u poslijepodnevnim satima na graničnim prijelazima prema Sloveniji pa se tako na prijelazima Cvetlin, Kaštel te Plovanija čeka po dva sata. Gužve su i u smjeru Hrvatske, i to na bosansko-hercegovačkom prijelazu Stara Gradiška gdje se također čeka oko dva sata

Foto: HAK
Kako obaviještava HAK, između čvorova Ogulin te Bosiljevo te između Karlovca i Jastrebarskog na autocesti A1 u smjeru Zagreba vozi se usporeno. 

Foto: HAK

Zasad nema gužvi na naplatnoj postaji Lučko, no kolona od dva kilometra stvorila se na naplatnim postajama Trakošćan. Osim toga, ispred tunela Učka u smjeru Rijeke kolona je pak od pet kilometara. 

Iako u većini zemlje pada kiša, zasad nema većih ograničenja za vozila. 

Ključne riječi

Komentara 4

CR
credo
18:08 06.06.2021.

Jeste spomenuli serife koji voze po zaustavnoj traci najpametniji na svijetu?! Hoce li biti sankcija za takve? Vidim da se na kamerama sve lijepo vidi...

DA
DarthVader
19:30 06.06.2021.

Kaj se opet vracaju s mora u Zagreb!

PV
prcko.vita
20:06 06.06.2021.

Nećemo mi vinjete, na kakvi... imamo mi pametan stožer koji sve zna i sve riješi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije