Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆEN U PODSTRANI

VIDEO Policija pronašla i uhitila muškarca koji je divljački napao žene u Splitu

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/2
17.07.2021.
u 16:56

Policija je odmah posumnjala da je fizičke napade počinio isti muškarac kojeg je ubrzo identificirala i nakon intenzivne potrage uhitila u poslijepodnevnim satima, uz pomoć drona i potražnih pasa.

Splitska policija potvrdila je da je uhvatila nakon višesatne potrage muškarca za kojeg sumnja da je u subotu ujutro, u razmaku od pola sata fizički napao dvije žene od kojih je jednu teško ozlijedio.

Oko 7,15 sati u policiju je prvo stigla dojava da je nepoznati muškarac napao zaposlenicu u ugostiteljskom objektu na plaži Firule koju je lakše ozlijedio. Pola sata kasnije zaprimljena je dojava da je i u ulici A. B. Šimića muškarac napao ženu prilikom ulaska u zgradu pri čemu joj je teško ozlijedio nogu.

 

Policija je odmah posumnjala da je fizičke napade počinio isti muškarac kojeg je ubrzo identificirala i nakon intenzivne potrage uhitila u poslijepodnevnim satima, uz pomoć drona i potražnih pasa.

Osumnjičeni je uhićen oko 16,20 sati u Podstrani, nakon što su ga opkolili policajci koji su ga prethodno locirali u Strinjanima.

 

Snimka nadzornih kamera kod ugostiteljskog objekta prikazuje muškaraca kako udara ženu bocom po glavi, ruši na stube i nastavlja tući. U drugom slučaju, koji su također snimile kamere, muškarac je nasrnuo na mlađu ženu s leđa a udarao ju je rukama dok se ona pokušavala obraniti i zatim je bacio na tlo. 

Napadač (28) navodno u dosjeu ima niz nedjela, od krađa i razbojništava do prisile i nedozvoljenog držanja oružja, a za njim od ranije traga zagrebačka policija.

Ključne riječi

Komentara 44

KP
Karlovacko pivo
17:09 17.07.2021.

Zasto nisu odma i objevili ime i prezime dase zna o kojem manijaku se radi a ime neduzne žene se spominje par puta

DP
d0m_p3r1gnon
17:19 17.07.2021.

Srpski terorist napao Hrvaticu usred Splita. Ovo je sramotno. Nakon srpske agresije 90-tih na Hrvatsku i Hrvate i dalje nas napadaju i to u nasoj Hrvatskoj!

MI
Mislav28
17:25 17.07.2021.

Šta pupavac kaže?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije